Vi söker Uppdragsledare/Teknikansvarig inom infra-VA

iccon är Kelprojektas svenska dotterbolag. Vi består av erfarna konsulter med mångårig erfarenhet av svenska marknaden. Vi finns nära tillhands vid Centralen i Stockholm. Tillsammans med vårt moderbolag är vi en styrka på cirka 350 personer. I Sverige har vi funnits i drygt två år. Moderbolaget kan stoltsera med 60 år i branschen och över 6000 genomförda projekt. Vi har valt att fokusera på att vara partner och underkonsult till de större teknikkonsultbolagen. På så vis är vi inte en konkurrent utan ett komplement. Vårt fokus ligger på att addera kapacitet, kompetens och konkurrenskraft till våra partners.

Vi fyrdubblade omsättningen under 2017, gjorde en hygglig vinst och blev, inte minst, engagerade i mängder av spännande uppdrag och samarbeten vilka resulterade i massor av positiv feedback från våra partners. Ett resultat som skapat massor av dynamik, glädje och mod för nya äventyr. Vi behöver nu därför bli några fler.

 

Uppdragsledare/Teknikansvarig inom infra-VA

Tjänsten

Här får du möjlighet att utveckla alla dina färdigheter mot nya höjder och garanterat lära dig mycket nytt. Hurdå? Jo, du kommer arbeta parallellt i flera komplexa uppdrag, i olika organisationer och på olika platser. Du kommer jobba i team som finns på det egna kontoret, runt om i landet och på andra sidan Östersjön. Du kommer leda uppdrag/teknikområde, ansvara för tekniska lösningar, utveckla metoder och utbilda kollegor. Uppdragen kommer ligga i plan- eller bygghandlingsskede. Det handlar om avvattning av vägar, gator, exploateringsområden, hamnar och flygplatser. Det handlar om alla förekommande vattenrelaterade frågor som kan komma att uppstå kring våra infra-projekt. Detta är en ”spindel-i-nätet”-tjänst med mängder av spännande gränssnitt och gott om nyskapande.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda och samordna uppdrag / teknikområde såväl mot kund som kollegor
  • Utformning, projektering och granskning
  • Tid- och kostnadsstyrning
  • Utveckling av redskap och metoder

Kvalifikationer

Du har minst treårig högskoleutbildning
Du har gedigen erfarenhet som uppdragsledare eller teknikansvarig
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Ord som beskriver dina egenskaper är: självstartande, lösningsorienterad, kan avgränsa och prioritera, brinner för teknik OCH affärer i balans. Du trivs med högt tempo, värdesätter flexibilitet, ansvar, synlighet och att jobba effektivt med hög kvalitet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar iccon med Sterner & Henriksson AB. För att söka tjänsten, vänligen sänd ditt CV och personliga brev till: marie@sternerhenriksson.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2018-04-30. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Henriksson på 070-699 52 59 eller marie@sternerhenriksson.se