Vilka vi är

Och varför det är goda nyheter för dig

Som svenskt dotterbolag i Kelprojektasgruppen är iccon bryggan mellan svensk infrastruktur & stadsbyggnad och internationell kompetens, kapacitet och konkurrensfördelar. Vi bygger därför upp ett tajt och kraftfullt gäng med bas i centrala Stockholm. Här samlar vi teknikansvariga, granskare, projektledare och goda kommunikatörer.

Via iccon får du tillgång till koncernens samlade kompetens och muskler i form av 350 högutbildade teknikkonsulter med erfarenhet av över 6000 projekt. Moderbolaget har prisats år efter år, både för sin förmåga att ligga i teknisk framkant och för de projekt man genomfört. 2014 blev företaget bl a årets tjänsteföretag i kategorin ”innovativa arbetsplatser” för sin implementation av dokumenthanteringssystemet Autodesk Vault i sin dagliga verksamhet. Våra ingenjörer figurerar också ofta på internationella events som föreläsare.

Iccons internationella team och blandningen av gedigen teknisk kompetens, kreativitet och god människokännedom gör samarbetet enkelt. Med bred erfarenhet av svenska och internationella byggprojekt garanterar vi att det som produceras av vår personal följer lokala krav och riktlinjer, ser ut som förväntat och är rätt från början.

Vi vågar påstå att tröskeln för att komma åt fördelarna med en internationell partner aldrig varit lägre.